Cocktail Time! - Taste of Amsterdam

Tess Posthumus is zonder twijfel de invloedrijkste vrouwelijke Nederlandse bartender. Niet voor niets wordt ze ook wel The queen of cocktails genoemd.

In de zeven jaar dat Posthumus werkzaam is in de wereld van de cocktails heeft ze de meest prestigieuzen prijzen in de wacht gesleept, waaronder ’s werelds beste vrouwelijke bartender in 2015. Ze bracht haar eigen cocktailboek uit en heeft de wereld al meerdere malen rondgereisd om het ‘cocktail evangelie’ te verspreiden. Daarnaast heeft ze afgelopen december met haar compagnon Timo Janse een bar geopend: Flying Dutchmen Cocktails. Damen organiseren ze ook nog eens de Perfect Serve Barshow en de Amsterdam Cocktail Week.

Lees het interview met Tess Posthumus in ons Taste magazine.
Na het interview met haar zijn we op zoek gegaan naar de beste cocktail bars en hier het resultaat:

Onze Top Zes Cocktailbars

  1. Bluespoon

Het eigenzinnige ontwerp van Marcel Wanders levert een bijzondere benadering op van op het concept bar. Hier kun je als gast rondom de bar lopen en zitten. Innovatief barteam. – Prinsegracht 587.

  1. Worldclass room

Een echte, geheimzinnige speakeasy op de Utrechtsestraat (30A). Je loopt er zo voorbij. Ga bij Pigs & Punch de trap op en vind het kleine belletje naast de spiegeldeur. Aanbellen, naar binnen en genieten!

  1. Flying Dutchman Cocktails

Timo Janse en Tess Posthumus, a.k.a. T&T, opende eind 2017 een nieuw concept, om de essentie de evolutie van de cocktail helder uit te leggen. – Singel 460

  1. Pulitzer’s Bar

De bar van oud deelnemer Pulitzer is alles wat je kan verwachten van een klassieke cocktail bar. In de prachtige klassieke bar kan je hier de hele avond genieten van de mooiste creaties van de shakers in combinatie met heerlijke versnaperingen.

  1. Tales & Spirits

Deze bar staat op nummer 30 in de lijst van “World Best Bars”! Met een uitgebreide cocktail kaart en lekkere gerechten en dus een perfecte plek om even een hapje en een drankje te doen. Het prijswinnende team weet een ongeëvenaard niveau van gastvrijheid neer te zetten. Lijnbaansteeg 5-7

  1. Door 74

Deze bar zit een klein verstopt in het centrum van Amsterdam. Op de Reguliersdwarsstraat vind je op nummer 74 een zwarte deur waar deze cocktailbar achter verscholen zit. Achter deze deur zit een prachtige bar met een goede sfeer, muziek en natuurlijk een geweldig cocktail menu.