De leukste food evenementen in Augustus! - Taste of Amsterdam

Latin Food Festival Amsterdam (17 & 18 augustus)

Ready voor een culinaire trip naar Latijns-Amerika? Verschillende hapjes van de Braziliaanse, Peruaanse, Caraïbische en Mexicaanse keuken zal je hier vinden. Net een burrito te veel op? Show je Salsa & Bachata skills en dans erop los.

CuliNesse (29, 30 en 31 augustus)

De naam zegt het al, CuliNesse is het culinaire muziekfestival in Rotterdam. Niet alleen artiesten zoals Guus Meeuwis, Waylon en Jett Rebel verzorgen entertainment, maar ook top bands zoals BLØF. Geniet tijdens het geweldige optreden van een van deze artiesten van het heerlijke eten wat CuliNesse te bieden heeft. Het zou geen culinair festival zijn zonder eten van topkwaliteit. Onder andere Asian Glories, De Hemel op Aarde en Twee Michelinsterren restaurant Fred zullen van de partij zijn om tijdens dit mooie feestje iedereen te voorzien van hun heerlijke delicatessen.

Asian Street Food Festival (31 augustus & 1 september)

Wie houdt er nou niet van de Aziatische keuken! Smaken van verschillende gerechten die elkaar complimenteren met veel kruiden en specerijen. Dit maakt deze keuken ook zo perfect om zowel zoete als zoute gerechtjes te serveren. En dit kan je proeven bij het stadsstrand DOK Amsterdam. Itadakimasu!

Groovy Tables (1 t/m 3, 15 t/m 17, 29 & 30 augustus)

Woon jij in Amsterdam Noord of vind je een rooftopbar de moeite waard om een stukje voor te reizen? Heb je altijd al gin & tonics willen drinken tijdens een heerlijk 6 gangen diner van Restaurant Daalder? Groovy Tables is dan echt iets voor jou. Een 6 gangen menu, mediterraan geïnspireerd menu door Dennis Huwaë. En na het diner? Let’s get the Groove on!

RRROLLEND (2 t/m 30 augustus)

Arnhem, Den Haag, Gouda, Leiden en Vught. RRRollend is nog niet klaar. In de maand augustus zal het festival naar deze steden komen om iedereen te voorzien van top entertainment en fantastisch eten. Ook voor kinderen heeft RRRollend genoeg te doen. Denk aan schmink, een ballenbak en zelfs een zweefmolen. Maak je geen zorgen, volwassenen komen natuurlijk niks te kort.