Uit Pauline's Keuken - Taste of Amsterdam

De nieuwe member omgeving van Uit Pauline's Keuken!

Je hebt er waarschijnlijk weleens van gehoord, uit Pauline’s keuken, het platform waar je moet zijn voor je dagelijkse inspiratie voor lekkere, mooie en vooral écht makkelijke recepten. Daarnaast is het ook de blog waar je moet zijn voor de tips en tricks op het gebied van food(styling) die je creaties qua presentatie net dat beetje extra geven. Of natuurlijk als je gewoon zin hebt om te lezen over eten, want Pauline deelt op deze blog al haar keukengeheimen.

Als founder van de blog, begon zij deze in 2010 als hobby, op aanraden van haar zus Annika (mede partner van Uit Pauline’s Keuken) voor het delen van haar recepten met vrienden en familie. Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een platform waar ze nu dagelijks tienduizenden bezoekers mag ontvangen. Maar dit is niet voor niets, want Pauline is ook wel een echte foodie. Zoals ze het zelf beschrijft “Mijn hele dag staat in het teken van eten, ik raak er niet over uitgepraat en bekijk dagelijks menukaarten van restaurants online”. Dag in dag uit is Pauline opzoek naar de lekkerste kookboeken, leukste hotspots en funfacts, allemaal met betrekking tot eten. Daarbij vind je hier dagelijks lekkere, mooie en makkelijke recepten met vlees, vegetarisch, voor tussen de middag, voor tijdens de brunch, kortom, alles is hier te vinden.

Het succes van haar blog was voor Pauline alleen nog maar meer reden om haar passie te delen. Zo schreef ze 3 kookboeken, lanceerde ze de ‘Uit Pauline’s keuken’ app waarin bezoekers hun favoriete recepten kunnen vinden, en ontwikkelde ze 4 gezonde bakmixen, die 75% minder suiker bevatten dan gewone bakmixen. Ben jij benieuwd naar wat Pauline allemaal te vertellen heeft? Neem een kijkje op haar website.

Mocht je nou helemaal enthousiast zijn geworden (logisch, want dat zijn wij ook) dan kan je je gratis aanmelden om member te worden van Uit Pauline’s keuken, en daar zitten een hele hoop voordelen aan! Zo kan je specifieke lijsten aanmaken met jouw favoriete recepten, krijg je persoonlijke aanbiedingen en kan je alle recepten die je aanspreken in een volledig weekmenu zetten. Handig hè dat overzicht? Ook krijgen members veel extra’s via de samenwerkingen met Uit Pauline’s keuken! Wat er nog meer voor voordelen zitten aan een membership bij ‘Uit Pauline’s keuken’ kan je hier lezen, en vergeet je niet aan te melden!