Vijf heerlijke hotspots voor de ultieme paasbrunch! - Taste of Amsterdam

Vrolijk Pasen!

Het paasweekend is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar lekkere restaurantjes in Amsterdam waar je terecht kunt voor een heerlijke paasbrunch! En omdat wij ook zo van Pasen houden, hebben wij onze favo paasplekjes voor jullie uitgezocht:

  • Floor 17. Ga heerlijk brunchen met de hele familie bij Floor 17 en geniet van een fantastisch uitzicht over Amsterdam! Dit jaar organiseren zij de Parent’s Peace Brunch; terwijl de kinderen vermaakt worden met de leukste activiteiten, geniet je als ouder zijnde van de lekkerste gerechten. So peaceful!
  • C Amsterdam. Op eerste en tweede Paasdag kun je bij C Amsterdam genieten van de “Celsius Sunday”. Dit is een 3-,4-, of 5-gangen lunch op basis van een temperaturen concept. Dit betekent dat gerechten worden bereid op basis van temperatuurzones. En weet je wat het nou nog lekkerder maakt? Ze kunnen hier ook nog eens een heerlijke cocktailpairing bij verzorgen. YUM!
  • Bar Kantoor. Dit heerlijke plekje op de Haarlemmerweg serveert op maandag 22 april de Bubbel Brunch Deal. Hierbij kun je genieten van chef RJ’s bottomless (vega) brunch, de fijnste livemuziek en bubbels om te proosten op een fijn Pasen. Één en al gezelligheid!
  • Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Speciaal voor Pasen opent Sofitel Legend The Grand de deuren van de indrukwekkende Raadzaal. Tijdens deze Royale paasbrunch kun je genieten van een uitgebreide keuze uit warme en koude gerechten, terwijl je naar heerlijke live jazz muziek luistert. Ook zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden voor jou en je kids!
  • Artis. Ben je toch niet zo van de paasbrunch en word je liever wakker op Pasen met een lekker ontbijtje? Dan kan dit natuurlijk ook! Bij Artis kun je namelijk genieten van een paasontbijt met uitzicht op netgiraffen, Grévy-zebra’s en grote koedoes. Daarna kun je nog lekker rondwandelen langs de bloeiende bollen in het park of ga mee met de rondleiding ‘Paren en Baren’ en ontdek welke soorten dieren en planten eieren leggen. Hoe leuk!