Deelnemen aan Taste - Taste of Amsterdam - Meld je aan!

Taste of Amsterdam is een uitstekende plek om je als bedrijf of organisatie te presenteren met de beste specialiteiten en wetenswaardigheden. Je bereikt een selectief consumentenpubliek dat oprecht geïnteresseerd is in verfijnd eten, premium dranken en lifestyle. Ook kunnen exposanten in contact komen met topchefs, de beste restaurants, bijzondere merken en producenten.

Op het festivalterrein bevinden zich verschillende theaters waar bezoekers optredens kunnen bijwonen, maar ook zelf actief kunnen deelnemen aan verschillende workshops, masterclasses en proeverijen. Een uitstekende gelegenheid voor product presentaties en promotie aan een interessant publiek (zowel mensen uit restaurantwezen als particulieren).

De volgende mogelijkheden tot deelname bieden wij aan:

• Marktkramen 2m² of 4m² (grotere kramen op aanvraag)
• Space only plekken (voor bijvoorbeeld foodtrucks of eigen standbouw)
• Exposantenstands van 9m² t/m 24m²
• Flextent of paviljoen (van 25m² en groter)

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor merken of organisaties om één van de theaters of paviljoens te adopteren of te sponsoren.

De beste manier om de ideale package samen te stellen, is door contact op te nemen met ons team en een afspraak te plannen. Klik hier om contact met ons op te nemen voor de editie van 2023.