Nieuws - Taste of Amsterdam
Edel by Dennis gerecht

Edel by Dennis is open!

Cocktails, wine & cuisine. Het nieuwe restaurant van Dennis Huwaë is nu open!

Lees meer
Eventhoreca nominatie

Taste is genomineerd voor Eventhoreca van het jaar! Vanaf 14 oktober kan je stemmen!

Lees meer
Ron Downtown vanuit de hoek

Entree Awards 2019!

Op 25 november 2019 vindt de jaarlijkse uitreiking van de Entree Awards plaats. Benieuwd welke Amsterdammers er dit jaar genomineerd zijn?

Lees meer

TASTY TIPS FOR TASTE 2019!

Nog maar vier nachtjes slapen en dan is het zo ver! Eindelijk tijd om helemaal los te gaan op hét culinaire festival van het jaar. En om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden, geven we jullie nog even 10 tasty tips.

Lees meer

LET OP: Deze wegen en treinen zijn niet toegankelijk tijdens Taste!

Vanaf vrijdagavond 31 mei 22:00 tot maandagochtend 3 juni 05:00 werkt Zuidasdok aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI. Dit betekent dat treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI dit weekend NIET mogelijk is. Je zult met de trein omgeleid worden via Amsterdam Centraal, vanaf hier kun je gebruik maken van de Noord-Zuid metrolijn.

Lees meer

Unieke samenwerking met de Holland America Line

Tijdens Taste of Amsterdam op zondag 2 juni ligt Holland America Line's nieuwe schip, de Nieuw Statendam, aangemeerd bij de passenger terminal in Amsterdam.Taste of Amsterdam en Holland America Line staan beiden bekend om hun streven naar een ultieme culinaire ervaring op het hoogste niveau. Jonnie Boer maakt onderdeel uit van Holland America Line's Culinary Council dat het gehele culinaire aanbod aan boord van de vloot overziet. Op diverse schepen heeft hij zijn eigen 'Proef de Librije' avond in specialiteitenrestaurant Pinacle Grill.

Lees meer

Koop een Taste kaartje en krijg 3 maanden RestaurantKaart cadeau!

RestaurantKaart is een lidmaatschap waarmee je bij meer dan 600 (!) restaurants door heel Nederland kunt eten voor de helft van de prijs. Dit betekent dat je dus heerlijk kunt lunchen of dineren bij de leukste restaurants en 50% korting op het à la carte menu krijgt. Say what?!

Lees meer

ZUID.nl: niets meer missen over Amsterdam Zuid!

Ongeveer een jaar geleden is ZUID.nl gelanceerd door de makers van de bekende wijkglossy magazine ZOZ – Zie Oud Zuid. Dagelijks houden zij je sindsdien op de hoogte van de leukste nieuwtjes over Oud-Zuid, De Pijp, Rivierenbuurt, Stadionpleinbuurt, Zuidas en Gelderlandplein.

Lees meer

HEERLIJK uit eten voor een prikkie!

Dagelijks zoeken ze bij HEERLIJK.nl hoogstpersoonlijk naar culinaire adresjes waar je beslist een keer gegeten moet hebben! HEERLIJK.nl let niet alleen op een prima prijs-kwaliteit verhouding, maar zorgt er ook voor dat je tot wel 50% korting op de originele menuprijs krijgt.

Lees meer

Vind eieren vol prijzen met de Taste Easter Hunt!

Pasen komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor de Taste Easter Hunt! In het paasweekend (19 t/m 22 april) zullen er door heel Amsterdam paaseieren verstopt worden. Heb je een paasei gevonden? Maak 'm dan snel open want binnenin vind je een voucher met één van de heerlijke prijzen!

Lees meer

Boek een Taste Tafel!

Geniet van Taste op je eigen plekje met vrienden, familie of collega's!

Lees meer

Crawfish feestje op de Westerstraat!

Geniet van Taste op je eigen plekje met vrienden, familie of collega's!

Lees meer
Mr Crab Taco

Een echte seafood heaven bij Mr. Crab Bistro!

Na het succes van restaurant Mr. Crab in hartje Amsterdam is er een tweede locatie geopend! De zaak heet Mr. Crab Bistro, gelegen aan het Rembrandtplein.

Lees meer

Deze restaurants maken er weer een culinair feestje van op Taste!

Deze restaurants komen je weer verrassen met spraakmakende gerechtjes op Taste.

Lees meer

Happy Amsterdam Cocktail Week!

Geniet nog even van de laatste twee dagen van de Amsterdam Cocktail Week bij één van deze superleuke cocktailbars in Amsterdam!

Lees meer

Happy Valentine's day!

Valentijnsdag zit er weer aan te komen en dat is een extra reden om iets leuks te doen! Win samen met je Valentijn passe-partout tickets voor Taste of Amsterdam 2019! - Deze actie is inmiddels voorbij.

Lees meer

TICKETS VOOR ÉÉN BEPAALDE DAG!

Regulier tickets zijn dit jaar te krijgen voor één bepaalde dag. Niet meer voor een dag naar keuze!

Lees meer

Wat wil jij zien, in het Taste magazine?

Voor hét foodfestival van Nederland, willen wij een online Taste magazine gaan lanceren en hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Vul de online survey in en maak kans op kaarten voor Taste of Amsterdam 2019!

Lees meer