LET OP: Deze wegen en treinen zijn niet toegankelijk tijdens Taste! - Taste of Amsterdam

Dit weekend wordt er gewerkt aan de Zuidasdok waardoor een aantal stations en wegen afgesloten zullen zijn.

Vanaf vrijdagavond 31 mei 22:00 tot maandagochtend 3 juni 05:00 werkt Zuidasdok aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI. Dit betekent dat treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI dit weekend NIET mogelijk is. Je zult met de trein omgeleid worden via Amsterdam Centraal, vanaf hier kun je gebruik maken van de Noord-Zuid metrolijn.

Ook zullen er een aantal wegen zijn afgesloten namelijk:

  • Komend van de A10 West is de A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer, richting de A2 en A10 Oost (knooppunt Amstel).
  • Komend vanaf A4/Schiphol is de snelweg (A4 en A10 Zuid) afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp. Verkeer wordt omgeleid via de A5 en A9.
  • Oprit S109 richting knooppunt Amstel blijft in alle weekenden te gebruiken, net als de A10 Zuid en de A4 richting Schiphol.

Kom je dus met de auto? Check dan voor je vertrekt de apps van Waze, Flitsmeister of TomTom of bekijk Google Maps en www.vananaarbeter.nl.

Is het je gelukt om op station Amsterdam RAI te komen? Dan ben je er al bijna! Vanaf hier is het namelijk 7 minuten lopen naar het Amstelpark. Ook is het mogelijk om tram 50, 51 of bus 62, 148 of 169 te nemen. Deze stoppen voor de deur bij halte Weerdestein. Et voilĂ , YOU MADE IT!