Happy Amsterdam Cocktail Week! - Taste of Amsterdam

Voor alle cocktail-liefhebbers!

Dit weekend zijn alweer de laatste dagen van de Amsterdam Cocktail Week. Tijd dus om er nog even snel met je vrienden of familie op uit te trekken om een heerlijke cocktail te drinken bij één van deze superleuke cocktailbars in Amsterdam:

  • Flying Dutchmen. Bij deze gezellige cocktailbar op de Singel is het thema back to the classics en het menu is dan ook opgebouwd uit de evolutie van klassieke cocktails tot nu. Denk bijvoorbeeld aan een Hot Toddy, Brandy Alexander of Whiskey Sour. Hoe leuk? Oh, en hadden we al gezegd dat het is opgericht door Tess Posthumus, de beste vrouwelijke bartender ter wereld?
  • Hé pssst. Heb je al van Door74 gehoord? Deze gezellige speakeasy staat bekend om zijn Amerikaanse sfeer met relaxte jazzmuziek en klassieke cocktails. Waar je deze cocktailbar kunt vinden? Ergens in een drukke uitgaansstraat in Amsterdam op huisnummer, je raad het al, 74. Niet doorvertellen!
  • Tales and Spirits. Tales and Spirits is gesitueerd op de Lijnbaanssteeg midden in het centrum van Amsterdam. Hier kun je de één na de andere bijzondere cocktail krijgen. En dat is nog niet alles, ook kan je hier echt lekker eten! Shared dining staat hier centraal zodat je van alle gerechtjes wat kan proeven. YUM!
  • The Tailor. Deze hotelcocktailbar is gevestigd in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky en is echt een pareltje. Het concept van The Tailor is gebaseerd op de kleermakershistorie van meneer Krasnapolsky en loopt als een rode draad door het menu en het decor. Denk aan op maat gemaakte cocktails en een decor met bruine en rode tinten leer, koper en hier en daar een incidentele paspop. Uniek, vinden jullie niet?
  • Deze classy bar is te vinden op de Vinkenstraat en is perfect voor een heerlijk avondje uit met je vrienden, of om je date mee naartoe te nemen! Je kan hier je favoriete drankje kiezen op basis van een matrix: van sterk tot licht en van zuur tot zoet. Ideaal!

Genoeg leuke hotspots om van te kiezen dus, happy drinking!