Happy Valentine's day! - Taste of Amsterdam

Voor alle Taste tortelduifjes onder ons!

Valentijnsdag zit er weer aan te komen en dat is een extra reden om iets leuks te doen! Samen met je Valentijn, je moeder of vriend of vriendin waar je van houdt. Om het jullie makkelijker te maken hebben wij de vijf leukste hotspots in Amsterdam uitgezocht om te dineren. Ook hebben we een leuke actie voor jullie op onze Taste Facebook pagina!

  • Mamouche. Dit restaurant is gesitueerd op de Quellijnstraat en is een stijlvol, romantisch ingericht frans-marrokaans restaurant. Fun fact: Mamouche betekent letterlijk ‘mijn liefje’. Hoe romantisch?
  • KU. Zijn jij en je lover echte sushi-liefhebbers? Dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan KU op de Utrechtsestraat. Bestel samen de ‘sushi for two’ en een unieke cocktail en geniet van een knus avondje uit.
  • The Duchess. Niet zo’n fan van een diner en ga je liever voor wat zoets? Dan is the Duchess de plek voor jou! Dit prachtige plekje op de Spuistraat biedt een variëteit aan royal sandwiches, gebakjes, handgemaakte macarons en afternoon tea. Een high tea om van te watertanden!
  • Taiko. Dit Aziatische restaurant is gesitueerd in het Conservatorium Hotel op het Museumplein. Executive chef Schilo van Coevorden heeft speciaal voor jullie een spectaculair Valentijnsdagmenu samengesteld met maarliefst 8 gangen! Het Valentijnsdagmenu kost €150 per persoon en is dus wel wat prijzig, maar is het zeker waard!
  • Barça. Staat Barcelona echt op jullie must-see lijst maar nog geen tijd gehad om lekker samen op vakantie te gaan? Dan biedt Barça een goede tijdelijke oplossing. Dit moderne restaurantje op het Marie Heinekenplein geeft je het gevoel alsof je toch in Barcelona bent door je compleet onder te dompelen in de Catalaanse eetcultuur.

Genoeg leuke hotspots om van te kiezen dus! En niet alleen hebben we de leukste hotspots uitgezocht, we hebben ook nog een cadeautje voor jullie! Omdat wij zo van Valentijnsdag houden, geven wij iets leuks weg aan jullie lovebirds. Wat je kunt winnen?

3x het Taste Love Pakket voor 2 personen:

  • 2x dagtickets voor de vrijdag, zaterdag én zondag
  • Reservering bij een workshop of proeverij naar keuze voor 2 personen
  • Tasty Valentijnsdag pakket van Olivioli
  • 2x ambachtelijke Valentijns ijslolly’s bij Las Paletas op Taste of Amsterdam

Om mee te doen hoef je slechts je Valentijn in deze Facebook post te taggen, deze vervolgens te delen en voilà, wie weet sta jij van 31 mei t/m 2 juni in het Amstelpark met dit geweldige Love Pakket!