HEERLIJK uit eten voor een prikkie! - Taste of Amsterdam

Speciaal voor onze lieve Tasters geeft HEERLIJK.nl €10 extra korting om lekker uit eten te gaan!

Dagelijks zoeken ze bij HEERLIJK.nl hoogstpersoonlijk naar culinaire adresjes waar je beslist een keer gegeten moet hebben! HEERLIJK.nl let niet alleen op een prima prijs-kwaliteit verhouding, maar zorgt er ook voor dat je tot wel 50% korting op de originele menuprijs krijgt.

Alle HEERLIJKe restaurants worden met zorg geselecteerd. Het is dan ook geen toeval dat er op het moment meer dan 20 Michelinsterren op de website te vinden zijn. Daarnaast wordt er bij de selectie gekeken naar grote culinaire gidsen zoals: Michelingids, GaultMillau en de lekker 500. Zo weet je zeker dat je bij de beste gastronomische toppers aan het genieten bent.

Via HEERLIJK Aanbieding kun je reserveren bij meer dan 200 gastronomische toppers door heel Nederland. In Amsterdam geniet je nu bijvoorbeeld bij: 101 Gowrie, 212*, I Dock, Bodon en nog veel meer heerlijke restaurants.

Speciaal voor onze lieve Tasters geeft HEERLIJK.nl €10,- korting cadeau bovenop de korting van de aanbieding. Ga dus snel naar heerlijk.nl/aanbieding en reserveer je plekje bij een van de vele restaurants met de code:  TASTE2019. De code is te verzilveren tot en met 31 oktober 2019.