• »
  • »
  • »
  • 10 DINGEN DIE JE WIL WETEN OVER TASTE OF AMSTERDAM 2017!

10 DINGEN DIE JE WIL WETEN OVER TASTE OF AMSTERDAM 2017!

May 26, 2017

taste 

  1. Taste of Amsterdam is hét restaurantfestival van de hoofdstad met dit jaar maar liefst 24 restaurants in de line-up. Je hebt ze vast al voorbij zien komen maar hier nog 1 keer allemaal op een rijtje:

t Amsterdammertje* – BAUT – Blauw – Bridges* - Brouwerij Troost - Butcher’s Heaven

The Butcher – CHI – l’ Entrecote Mobile - The French Connection - The Good Companion

The Harbour Club – Happyhappyjoyjoy - De Kruidfabriek by LUTE – Occo - Okura Hotel*

Oresti's Taverna - Persijn Dutch Eatery – Pesca – Pikoteo - The Roast Room

Ron Gastrobar Indonesia – Vesuvius Bruschetteria – Visaandeschelde 

BEKIJK HIER ALLE RESTAURANTS EN MENU’S

2. Er is een verrukkelijk programma met maar liefst 7 verschillende features waar je 165 keer aan mee kunt doen verdeeld over 4 dagen. ALLE workshops zijn gratis en je kunt je inschrijven bij de stands. Van proeverijen en workshops tot kookdemonstraties van bekende chefs: Taste is voor iedereen!

BEKIJK HET HELE PROGRAMMA

3. Taste of Amsterdam is een verzamelplaats van de beste chefs chefs en hun signature dishes. Alle gerechten van de restaurants zijn net zo lekker geprijsd als dat ze smaken. Op Taste betaal je in Florijnen en 1 Florijn vertegenwoordigd een waarde van €1,25. Gemiddeld kost een gerecht tussen de 4 en  6 Florijnen en staan 4 gerechtjes gelijk aan een diner! 

KOOP ALVAST JE FLORIJNEN

 4. Er zijn in totaal maar liefst 100 festival deelnemers. Elke deelnemer staat op zijn eigen unieke manier. Kleine en lokale ondernemers vind je op de foodmarket; restaurants koken vanuit hun zelfingerichte pop-up restaurant; bieren uit alle windstreken komen uit gave trucks of worden ter plekke voor je gebrouwd, wijnbars vliegen sommeliers en wijnmakers in; de beste cocktailshakers duiken op tussen de bomen en in verscholen tuinen en culinaire exposanten bouwen zelfs een pop-up winkel.

BEKIJK ALLE DEELNEMERS

 5. Taste is voor IEDEREEN die houd van goed eten. Of je nou met collega’s, je beste vrienden, familie of met je liefje komt: er is genoeg keuze in eten, drinken, doen en muziek!

6. Taste Festivals, het overkoepelende concept achter Taste of Amsterdam, was het eerste foodfestival ter wereld. Met 20 verschillende steden kent de hele wereld Taste.

 7. Bij ons geen ellendig lange rijen zoals je soms op andere festivals tegen komt. En als je geen zin hebt om zelf rond te lopen dan laat jij je bedienen op het terras bij Deliveroo of koop je een VIP Taste Tafel met je vrienden. 

KOOP EEN TASTE TAFEL

 8. Raise your glass! Glas inderdaad. Je drinkt tijdens Taste of Amsterdam namelijk niet uit plastic, maar uit echt glas want dan smaakt alles toch gewoon net wat beter.
 

  9. Het festival is tijdens het PINKSTERWEEKEND geopend van.

Vrijdag                 15:00 - 23:00 uur
Zaterdag             12:00 - 23:00 uur

Zondag                12:00 - 23:00 uur

Maandag             12:00 - 23:00 uur

10. Tickets voor Taste kosten voor 1 dag €12,00 en je hebt een passepartout voor alle dagen voor slechts €22,00. Kinderen t/m 16 jaar hebben GRATIS toegang!

KOOP HIER JE TICKETS

BETTER TASTE THEN SORRY!

ZIEN WE JOU

TIJDENS HET PINKSTERWEEKEND?


www.tasteofamsterdam.com