Vind eieren vol prijzen met de Taste Easter Hunt! - Taste of Amsterdam

Ben je klaar om op avontuur te gaan?

Pasen komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor de Taste Easter Hunt! In het paasweekend (19 t/m 22 april) zullen er door heel Amsterdam paaseieren verstopt worden. Heb je een paasei gevonden? Maak ‘m dan snel open want binnenin vind je een voucher met één van de heerlijke prijzen! Denk bijvoorbeeld aan pakketjes met mooie producten van onze deelnemers, 3-gangen diners of lunches, tickets voor Taste of Amsterdam of cashcards met een tegoed die uit te geven zijn op Taste! Check hieronder een kleine sneak peek van sommige producten die te vinden zijn in de paaseieren!

Natuurlijk laten we jullie niet als een kip zonder kop door Amsterdam rennen, dus om jullie het iets makkelijker te maken plaatsen wij vanaf 19 april elke dag hints via een story op ons Instagram account. Houd deze dus goed in de gaten want na 24 uur zijn deze hints weer verdwenen!

Ben je een geweldige speurder en heb je een paasei gevonden? Dan kun je het volgende doen om jouw prijs te claimen*:

  1. Post het gevonden paasei (of de voucher) op Instagram en tag @tasteofamsterdam en de deelnemer van wie je iets hebt gewonnen. Doe dit vóór dinsdag 23 april 2019, 15.00 uur.
  2. Stuur een mailtje naar merel@rare.nl met je adres gegevens en dan komt de gewonnen prijs zo snel mogelijk naar je toe!

Happy hunting!

*één ei en prijs per persoon.