Deze restaurants maken er weer een culinair feestje van op Taste! - Taste of Amsterdam

Kan jij nou ook niet wachten op Taste en sta je te popelen om te weten welke restaurants er dit jaar op Taste te zien zijn? Dan hoef je niet verder te zoeken! Hieronder maken we alweer de volgende restaurants bekend die ons komen verrassen met smaakmakende gerechtjes.

Bij BAUT draait alles om eten, drinken, muziek & cultuur. De menukaart bestaat uit vernieuwende gerechten, geïnspireerd op verschillende landen en werelddelen, en echte BAUT klassiekers. Uniek aan BAUT is dat ze geen vaste locatie hebben. In plaats daarvan vinden ze hun thuis steeds in nieuwe leegstaande panden in Amsterdam. Momenteel zijn ze neergestreken op de Spaarndammerstraat waar een nonchalante kunstzinnige sfeer hangt, een ander element dat BAUT zo speciaal maakt. En natuurlijk komen ze dat ook dit jaar weer met ons delen op Taste! Wat gaan ze dit jaar doen? We’ll let you know!

Ook The Harbour Club is weer van de partij! Op deze prachtige locatie aan de haven is een oude wijnterminal omgetoverd naar een classy restaurant met een zes meter lange visvitrine en een zestien meter lange muurschildering van kunstenaar Selwyn Senatori. Dit in combinatie met buitengewoon verse visgerechtjes staat gelijk aan een fantastische avond! Kan jij nou ook niet wachten tot je bij ze langs kan gaan op Taste? Dan kun je 28 maart genieten van een spectaculair cabaret diner bij The Harbour Club in Amsterdam Oost. Sea you there?