TASTE OF AMSTERDAM WORDT VERPLAATST! - Taste of Amsterdam

Lieve Tasters,

Nederland en de rest van de wereld is in de ban van Covid-19. Onze gedachtes gaan daarbij uit naar jullie. Op 23 maart zijn de maatregelen vanuit de overheid aangescherpt. Eén van deze maatregelen is dat alle samenkomsten (waaronder evenementen) tot en met 1 juni 2020 verboden zijn.

Dit geldt uiteraard ook voor Taste of Amsterdam. We zijn met de Gemeente van Amsterdam overeengekomen dat we Taste of Amsterdam verplaatsen naar september 2020. Wij zijn nu samen met die gemeente aan het kijken welke datum het beste uitkomt, waarbij rekening wordt gehouden met andere activiteiten die in Amsterdam plaatsvinden.

Wij willen iedereen alvast enorm bedanken voor de steun die wij tot nu toe hebben ontvangen. Het is een uitzonderlijke situatie en wij vragen hiervoor jullie begrip en geduld. Wij gaan jullie zo snel als mogelijk informeren over de exacte datum.

Alle kaartkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht, via e-mail, zodra de nieuwe data bekend zijn.

Wij willen jullie, jullie geliefden en iedereen daaromheen veel sterkte wensen voor de komende periode. Let op elkaar, zorg voor elkaar en samen komen wij hier doorheen. Bestel vooral een heerlijk diner bij de restaurants die in deze tijd bezorgen aan huis, dit geeft hen een steuntje in de rug en dan hebben jullie in ieder geval nog een ‘uit eten gevoel’ thuis!

Liefs,

Team Taste of Amsterdam