Unieke samenwerking met de Holland America Line - Taste of Amsterdam

Op zondag 2 juni mogen een aantal Tasters genieten van een exclusieve lunch aan boord van de Nieuw Statendam!

Tijdens Taste of Amsterdam op zondag 2 juni ligt Holland America Line’s nieuwe schip, de Nieuw Statendam, aangemeerd bij de passenger terminal in Amsterdam.

Taste of Amsterdam en Holland America Line staan beiden bekend om hun streven naar een ultieme culinaire ervaring op het hoogste niveau. Jonnie Boer maakt onderdeel uit van Holland America Line’s Culinary Council dat het gehele culinaire aanbod aan boord van de vloot overziet. Op diverse schepen heeft hij zijn eigen ‘Proef de Librije’ avond in specialiteitenrestaurant Pinacle Grill.

In samenwerking met Taste of Amsterdam zal Jonnie Boer op zondag 2 juni een exclusieve lunch verzorgen aan boord van de Nieuw Statendam. En guess what? Na een spannende winactie hebben een aantal Tasters de kans gekregen om deze bij te wonen! Dit betekent dat zij heel even ons geweldige festival zullen verlaten om het schip te betreden voor een spectaculaire rondleiding en exclusieve lunch van Jonnie Boer.

En wist je trouwens dat Jonnie in het verleden heeft deelgenomen aan Taste of Amsterdam? In 2017 was hij op Taste te zien met een eigen Chef’s Table concept. En dit geweldige concept hebben wij inmiddels doorgevoerd met onze nieuwste feature: de NEFF Chef’s Table! Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar dus boek hier nog snel een sessie met jouw favoriete chef!