ZUID.nl: niets meer missen over Amsterdam Zuid! - Taste of Amsterdam

Ongeveer een jaar geleden is ZUID.nl gelanceerd door de makers van de bekende wijkglossy magazine ZOZ – Zie Oud Zuid. Dagelijks houden zij je sindsdien op de hoogte van de leukste nieuwtjes over Oud-Zuid, De Pijp, Rivierenbuurt, Stadionpleinbuurt, Zuidas en Gelderlandplein. Waar kun je bijvoorbeeld het lekkerst eten in Zuid? Welke sportklasjes wil je niet missen? En wat is er dit weekend allemaal te doen? Op al deze vragen en nog veel meer geven we antwoord zodat ook jij extra kunt genieten van al het moois dat Zuid te bieden heeft!

Ben je dus net zoals wij een echte foodie? Neem dan zeker even een kijkje bij eten & drinken. Deze pagina is perfect om inspiratie op te doen als je gezellig met vrienden of familie ergens wilt eten, een koffietje wil drinken of heerlijk ontspannen wilt brunchen! Ook worden hier nieuwe hotspots benoemd zodat je altijd als eerste een nieuw culinair plekje kunt uitproberen!

Houd je ervan om leuke dingen te doen en te bezoeken? Dan is uit in zuid de pagina voor jou! Hier lees je alles over de leukste activiteiten, festivals en nieuwe zaken die binnenkort in Zuid openen. Onze aanrader? De column: weekendtips. Hier lichten ze elk weekend uit wat er te doen is in Zuid zodat je altijd lekker op stap kunt. Perfect om van tevoren te weten voor een familie dagje, vrienden uitje of misschien wel een date!

Vind je Zuid nou iets te groot en ben je meer geïnteresseerd in wat er specifiek in jouw buurt gebeurd? Geen probleem! Ook daar heeft Zie Oud Zuid de perfecte oplossing voor. Je kunt namelijk op de volgende buurten categoriseren: Oud-Zuid, de Pijp, Rivierenbuurt, Stadionbuurt, Gelderlandplein of de Zuidas. Makkelijk toch?!