Over Taste - Taste of Amsterdam - Restaurantfestival

Over Taste of Amsterdam

Lieve Taste fans. We hebben droevig nieuws……. Wij hadden jullie zo graag weer willen ontvangen in ons Amstelpark dit jaar. Jullie heerlijke gerechten  en drankjes geserveerd. Jullie uitgenodigd voor het bijwonen van demonstraties, tastings en workshops….. Helaas. Onze restaurants kunnen straks weer open gaan, maar hebben de tijd nodig om weer goed te gaan draaien. Aanwezigheid op ons evenement is nog te vroeg. De restaurants vormen de “backbone” van ons evenement. We gaan ons evenement niet omturnen in een foodtruck evenement (met alle respect voor de leuke foodtruck evenementen die er zijn), omdat wij nu eenmaal een restaurantfestival zijn.

Bezoek, zodra het weer kan, onze Amsterdamse restaurants. Restaurants in Amsterdam hebben het dubbel zo zwaar, aangezien vooral Amsterdam te maken heeft met de toeristen die Amsterdam op het moment niet bezoeken. Laten we ze in deze tijd massaal ondersteunen!

Fans die tickets hebben gekocht voor de editie 2020 hoeven geen nieuwe tickets te kopen. Die blijven gewoon staan voor 2022!

Wat je kunt verwachten bij Taste of Amsterdam 2022:
Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten!

Topchefs
Ontmoet nationale en internationale topchefs die demonstraties of workshops geven of met hun restaurant op het evenement staan.

Wat te doen:
Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark.

BELANGRIJK: Honden (en andere huisdieren) zijn NIET toegestaan op Taste of Amsterdam! (dus laat je kat, goudvis of alpaca thuis!)

Voor verdere huisregels die gelden op Taste of Amsterdam – KLIK HIER!

De organisatie van Taste doet er alles aan om het terrein zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Er zijn invalide parkeerplaatsen op locatie aanwezig, en er zijn ramps bij elke opgehoogde stand. Daarnaast zijn er verharde paden, liggen er vlonders op het gras en is er een invalide toilet te vinden bij de EHBO-post van Taste of Amsterdam.

Ik ben een bewoner rondom het Amstelpark en heb een vraag:
Voor bewoners rondom het Amstelpark kan je hier klikken voor meer informatie.

Taste Festivals in de wereld – The Wall Street Journal
From just one show in London, UK, fifteen years ago, Taste has rapidly grown to become part of the social season for foodies, restaurant-lovers, and chef groupies in 18 different cities around the globe. Wherever it is in the world, Taste represents foodie heaven: stunning food prepared by the city’s greatest restaurants, world famous chefs, superb drinks and outstanding entertainment, set in stunning outdoor surroundings. “Taste Festivals could make a case for being the first organization to introduce the concepts of pop ups and small plates” The Wall Street Journal

Routebeschrijving

 

Kom je met de auto? Check voor je vertrekt de apps van Waze, Flitsmeister of TomTom of bekijk Google Maps en www.vananaarbeter.nl.

Ben je op station Amsterdam RAI aangekomen? Dan ben je er al bijna! Vanaf hier is het namelijk 10 minuten lopen naar het Amstelpark. Ook is het mogelijk om tram 50, 51 of bus 62, 148 of 169 te nemen. Deze stoppen voor de deur bij halte Weerdestein.

Wil je meer informatie over het openbaar vervoer? Kijk dan voor vertrek op 9292ov of op de website van NS.