Over Taste - Taste of Amsterdam - Restaurantfestival

Over Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam wordt verplaatst naar 2021!

Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 20+ toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken.

Wat je kunt verwachten bij Taste of Amsterdam:
Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten!

Topchefs
Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan.

Wat te doen?
Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark.

Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en verschillende producten kopen om mee naar huis te nemen.

BELANGRIJK: Honden (en andere huisdieren) zijn NIET toegestaan op Taste of Amsterdam!

Voor verdere huisregels die gelden op Taste of Amsterdam – KLIK HIER!

De organisatie van Taste doet er alles aan om het terrein zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Er zijn invalide parkeerplaatsen op locatie aanwezig, en er zijn ramps bij elke opgehoogde stand. Daarnaast zijn er verharde paden, liggen er vlonders op het gras en is er een invalide toilet te vinden bij de EHBO post van Taste of Amsterdam.

Ik ben een bewoner en heb een vraag:
Voor bewoners rondom het Amstelpark kan je hier klikken voor meer informatie.

Taste Festivals in de wereld – The Wall Street Journal
From just one show in London, UK, fifteen years ago, Taste has rapidly grown to become part of the social season for foodies, restaurant-lovers, and chef groupies in 18 different cities around the globe. Wherever it is in the world, Taste represents foodie heaven: stunning food prepared by the city’s greatest restaurants, world famous chefs, superb drinks and outstanding entertainment, set in stunning outdoor surroundings. “Taste Festivals could make a case for being the first organization to introduce the concepts of pop ups and small plates” The Wall Street Journal

Routebeschrijving

 

Kom je met de auto? Check voor je vertrekt de apps van Waze, Flitsmeister of TomTom of bekijk Google Maps en www.vananaarbeter.nl.

Ben je op station Amsterdam RAI aangekomen? Dan ben je er al bijna! Vanaf hier is het namelijk 10 minuten lopen naar het Amstelpark. Ook is het mogelijk om tram 50, 51 of bus 62, 148 of 169 te nemen. Deze stoppen voor de deur bij halte Weerdestein.

Wil je meer informatie over het openbaar vervoer? Kijk dan voor vertrek op 9292ov of op de website van NS.