Gulpener Bierbrouwerij - Taste of Amsterdam

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet Gulpener sinds 1825 al van zijn vrijheid. De vrijheid om hun eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren zij al 8 generaties en dat proef je terug in de 20 speciaalbieren.

Gulpener heeft een sterke band met zijn omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om hen heen. Daarom brouwen zij bier met water uit eigen bronnen, gebruiken zij hop uit eigen hoptuin en komt de gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt hun ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het enige echte bier van Nederlands bodem.

De vrijheid die zij voelen, willen ze niet voor zichzelf houden. Die vrijheid delen ze in het Gulpener BrouwLokaal, het Huis van De Vrije Brouwer. Een walhalla voor de echte biergenieter en iedereen die wil ervaren waar zij als Vrije Brouwer voor staan. In het BrouwLokaal kom je alles te weten over de speciaalbieren, ambachtelijke brouwprocessen, het duurzame gedachtengoed en nog veel meer. Je kunt je eigen bier brouwen in de Microbrouwerij, afdalen naar de gewelfde kelders waar meer dan 100 bierstijlen uit binnen- en buitenland te proeven zijn, genieten van heerlijke gerechten die volgens het 25-miles principe bereid worden of op een heerlijke lente- of zomerdag wegdromen in de Hoptuin.

Bier wordt een steeds breder begrip en ook steeds populairder! Daarom zal Gulpener Bierbrouwers wederom zorgen voor het Biercollege waarbij jij hun lekkerste en nieuwste creaties kan proeven.