Ketel One Botanical - Taste of Amsterdam

#Whatsyourbotanicalmoment - Ondek de nieuwe ‘Botanical Spritz’ tijdens Taste of Amsterdam

Dit jaar creëren we met Ketel One Botanical heerlijke, onvergetelijke ’botanical’ momenten tijdens Taste of Amsterdam. Zo kun je meedoen aan een mindful drinking class gehost door The Meditation Pop-up en het hele weekend genieten van live singer-songwriter optredens. Leren om zelf te ‘spritzen’? Schrijf je dan in voor een relaxte cocktail workshop en spritz into Spring met Ketel One Botanical!

Over Ketel One Botanical
Ketel One Botanical is een compleet nieuwe dranksoort. Het wordt gedistilleerd met vodka, botanische ingrediënten en geïnfuseerd met natuurlijke fruitaroma’s voor een heerlijke, frisse smaak. De nieuwe dranksoort van het bekende familiemerk Ketel One is het perfecte alternatief voor wijn en spritz-achtige drankjes.

‘Botanical Spritz’
De ‘Botanical Spritz’, wordt geserveerd met bruiswater en is het perfecte drankje op een moment waarop er veel vraag is naar low and no alcohol cocktails. Een “Botanical Spritz” bevat minder alcohol en is daarom het perfecte drankje voor degenen die op zoek zijn naar een meer gebalanceerde lifestyle, zonder consessies te doen op smaakgebied. Mooi meegenomen voor de zomer? Een serve bevat 82 calorieën, dat is minder dan een glas rode of witte wijn.

Er zijn drie varianten gecreëerd met geïllustreerde designs die zijn geïnspireerd op de verschillende smaken. Peach & Orange Blossom, voor fans van fruitige smaken en hartige tonen van geurige oranjebloesem; Cucumber & Mint, voor wie houdt van frisse en lichte tonen van verse munt, en Grapefruit & Rose, voor wie gek is op grapefruit en de verfijnde geur van rozenblaadjes.