Lavazza - Taste of Amsterdam - Een echte Italië beleving

Lavazza is een wereldwijd familiebedrijf, geboren in Turijn, in de vierde generatie van familieleiderschap. Lavazza wordt gedreven door meer dan 120 jaar traditie en koffiegeschiedenis en combineert de wens om zijn authentieke Italiaanse koffie-ervaring over de hele wereld te brengen met een sterke focus op onderzoek, innovatie en duurzaamheid.

Geniet van de authentieke Italiaanse koffie-ervaring op Taste of Amsterdam!

Op Taste kan jij kennismaken met de beste Italiaanse koffies, Lavazza Cold Brew en culinaire smaaksensaties. Tijdens de ‘Lavazza Coffee Design Experience’ proef je bijzondere gerechten zoals Lavazza koffie kaviaar en unieke varianten van espresso of cappuccino verrijkt met verrassende smaken. Klinkt spannend toch?! 

Koffiekaviaar is een verrassing voor de echte foodies. Kleine druppels koffie en verbindingen op basis van alginaat worden met behulp van een spuit toegevoegd, aan verdund calciumchloride. Hierdoor ontstaan grote aantallen bolletjes die een opeenvolging van kleine explosies op de tong veroorzaken. Het effect is misschien nog verbazingwekkender.

Daarnaast zal Lavazza in samenwerking met Michelin-chef Jozua Jaring (restaurant Ratatouille* in Haarlem) een aantal unieke koffie & food pairing gerechten presenteren.