Lawson's Dry Hills - Marlborough - Taste of Amsterdam

Veel praten en proeven is wat zij doen voordat hun gedeelde inspiratie in elke fles wordt gegoten!

De originele wijngaard is geplant in 1982 door Ross en Barbara Lawson, die het merk Lawson’s Dry Hills tien jaar later lanceerden, in 1992. Gelegen in het noordoosten van Nieuw-Zeelands mooiste South Island, Marlborough is de thuisbasis van Lawson’s Dry Hills. Met bergen, rivieren en valleien, warme dagen en koele nachten, geeft het ze alles wat ze nodig hebben om heerlijk expressieve druiven te telen.

Marcus en het kleine team met een hands-on mentaliteit maken de wijnen en behouden de kostbare elementen van elke druifsoort en de plek waar deze groeit. Old French Oak en wild gefermenteerd zijn de twee favoriete technieken, die beide voegen op natuurlijke wijze textuur en complexiteit toe. Het resultaat van uitgebalanceerde wijnen met een combinatie van intense aroma’s en smaken, zorgen voor een authentieke en pure expressie van de plek.
De belangrijkste pilaren van Lawson’s Dry Hills zijn Herkomst, Authenticiteit, Duurzaamheid en Food & Wine Pairing. Los van deze punten zijn ze volledig autonoom van druif naar glas! Er wordt niks uitbesteedt, van oogsten naar de fles, het wordt allemaal door hen zelf gedaan. Hun motto: “Onze wijn, onze controle, onze verantwoordelijkheid”.

Dit maakt ze de perfecte partij om hun wijnen te laten proeven op Taste 2020! Kom jij een glaasje drinken?