Le Creuset - Taste of Amsterdam

Sinds 1925 is Le Creuset de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Deze ongeëvenaarde Franse knowhow vereist een voortdurende toewijding: elke braad-/stoofpan heeft zijn unieke mal, die na het gieten vernietigd wordt. Vervolgens worden de pannen met de hand geëmailleerd en daarna, door de experts van Le Creuset, op de kleinste fouten gecontroleerd.

Le Creuset biedt tevens verschillende assortimenten van producten aan in materialen die aangepast zijn aan elk type van bereiding : aardewerk, gesmeed aluminium, meerlagig- rvs, silicone en textiel, die u elke dag zullen vergezellen.

Als ongeëvenaarde vaste waarde op het gebied van kookgerei, onderscheidt Le Creuset zich door de liefhebbers van koken, goede producten aan te bieden die hoge kookprestaties combineren met design en een gebruik aangepast aan het moderne leven. Het kookgerei van Le Creuset is hoogwaardig en smaakvol en beantwoordt zo aan de eis voor kwaliteit , elegantie en gebruiksgemak. Le Creuset stelt er een eer in om producten te ontwerpen die zo ‘van de keuken naar de tafel’ kunnen. Van een eenvoudige maaltijd met het gezin tot een diner bij kaarslicht, het assortiment van Le Creuset zal uw tafel bij elke gelegenheid opvrolijken!

Bij Screwpull wordt het openen van een fles wijn beschouwd als een bevoorrecht moment. Opdat u dit plezier elke dag zou kunnen beleven, heeft Screwpull sinds 30 jaar niet afgeweken van zijn doelstelling: het creëren van unieke, trendy, elegante en hoogwaardige wijnaccessoires. Het internationale merk Screwpull is meer dan ooit de vast waarde voor allen (liefhebbers en professionele gebruikers ) en is vooral een bron van geschenkideeën.