Plantscapes - Taste of Amsterdam

Plantscapes ontwerpt, realiseert én verzorgt gezonde werk- & leefomgevingen met planten.

Zuurstof nodig? Plantscapes ontwerpt, realiseert én verzorgt gezonde werk- & leefomgevingen met planten. Zij creëren frisse, moderne en dynamische plantlandschappen voor iedere setting. Planten nodig op kantoor of horeca? Of juist tijdelijk voor een event? Met mooie ontwerpen, prachtige planten en landelijke service wordt elke plek uniek!

Plantscapes op je werkplek
Planten hebben veel voordelen op kantoor of in hotel, restaurant en café. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat interieurbeplanting zorgen voor het zuiveren van lucht, verbeterde gemoedstoestand en minder ziekteverzuim. Laat jouw medewerkers, gasten en klanten zien dat jij hierom geeft. Als plantenpartner doen ze meer dan de mooiste planten en potten uitkiezen. Met het Plantscapes onderhouds-& verzorgingspakket nemen zij de plantenzorg uit handen en ben jij voor meerdere jaren verzekerd van gelukkige planten. Planten met een plan dus, zowel koop- als lease optie. Vraag vandaag nog jouw Workscapes of Horecascapes aan via www.plantscapes.nl of plan een gratis afspraak met Plantscapes op jouw werkplek.

Plantscapes verhuur
Heb jij tijdelijk de mooiste planten nodig voor een event of zakelijke gelegenheid? Plantscapes staat tot je dienst. Voor 1 uur of meerdere dagen bezorgt en installeert hun professionele team planten. De juiste planten worden gekozen op basis van thema, gelegenheid en smaak. Plantscapes planten verhuur heeft praktische oplossingen voor grote- en hoge ruimtes, maar ook stylen zij graag intieme locaties met planten. Waar zoek jij Eventscapes voor? Neem een kijkje op www.plantscapes.nl en bel of mail ze voor inspiratie en advies.

Plantscapes is ontstaan vanuit passie voor de natuur. Voor een gezonde werk- en leefomgeving zijn planten belangrijk. Plantscapes gelooft dat plantlandschappen meer bewustzijn brengen voor de natuur. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van planten te laten ervaren. The future grows with plants.