Benji's - Taste of Amsterdam

De inspiratie voor het concept van Benji’s is ontstaan in het tropische Bali, waar de westerse wereld haar kennis over gezond, duurzaam, vers en kleurrijk eten had geïmplementeerd in de authentieke Oosterse keukens. Met behulp van het Aziatische oog voor detail, werden traditionele brunch gerechten omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken met fruit en andere verse producten die uit de eigen Balinese achtertuin waren geplukt.

Geïnspireerd door deze manier van eten serveren, werd in 2016 op de grauwe Wibautstraat, een prachtig hoekpand omgetoverd tot een urban jungle. Zo werd een ruimte gecreëerd waar Amsterdammers kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad en zich kunnen begeven in een groene oase. Benji’s is dé plek waar zowel locals als toeristen zich even op vakantie wanen, omgeven door tropische planten, betoverd door de kleuren van verse producten, genieten van traditionele gerechten in een modern jasje en waar carnivoor, pescoteriër, vegetariër en veganist hand in hand lopen omdat er voor ieder dieetwens genoeg keuze op de menukaart staat.

Inmiddels heeft Benji’s drie locaties geopend in Amsterdam, waar zij bij de locaties in West en Nieuw-West naast hun welbekende brunch kaart ook bijpassende avondgerechten en cocktails serveren

Locatie

Oost: Wibautstraat 196, 1091 GS Amsterdam

West: Baarsjesweg 188, 1057 HR Amsterdam

Nieuw-West: Maassluisstraat 243, 1062 GA Amsterdam