Bourgondisch Lifestyle - Taste of Amsterdam

Kom genieten van de lekkerste kazen bij Bourgondisch Lifestyle!

Bourgondisch Lifestyle is affineur (verfijner) van Europese kazen en een belangrijke leverancier voor de Nederlandse en inmiddels ook buitenlandse gastronomie. Daarnaast willen zij de kaasambacht beschermen door kennis en kwaliteit over te brengen, speciale aandacht te hebben voor de kunst van het affineren en de kaasbeleving stimuleren met proeverijen, trainingen en presentaties.

Naast de zakelijke markt hebben ze ook twee winkels voor de particuliere consument. In Amsterdam en Beverwijk liggen hun kelders, kamers en tafels momenteel vol met 150 verschillende kazen. Daarnaast beschikken ze over een passende wijnselectie en heerlijke delicatessen.

Dit jaar trekken zij met hun kazen een nieuwe vesting in: Fort Zuidwijkermeer, onderdeel van de “UNESCO Stelling van Amsterdam”. Het Fort wordt een platform om de bijzondere kazen op een voetstuk te kunnen zetten én te beschermen; dat waar een Fort voor is bedoeld.

Door de dikke muren en de onderaardse ligging ontstaat er een unieke ambiance waar de luchtvochtigheid en temperatuur goed onder controle is te houden en waar elke kaassoort zijn eigen kamer krijgt om zich tot het gewenste resultaat te ontwikkelen. Daarnaast experimenteren zij met frisse kruiden en andere bijzondere ingrediënten. Hiermee creëren zij hun eigen persoonlijke kaasselectie.

Op Taste of Amsterdam delen zij graag hun kazen en zelf geïmporteerde wijnen met jullie! Genieten dus!

Locatie

Bourgondisch Lifestyle Amsterdam
Haarlemmerstraat 115
1013 EM Amsterdam
T: 020 412 00 27
E: amsterdam@bourgondischlifestyle.nl

 

Bourgondisch Lifestyle Beverwijk
Plantage 120A
1943 LR Beverwijk
T: 0251 220 332
E:  info@bourgondischlifestyle.nl