In de Waag - Taste of Amsterdam

Ga langs bij Restaurant-Café In de Waag voor een unieke, sprookjesachtige ervaring!

Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in de oude stadspoort en later het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument is gebouwd in 1488.

Verlicht door 300 echte kaarsen in grote kandelaren ademt dit gebouw een romantische sfeer, eenmaal binnen voel je de warmte en interessante geschiedenis van dit gebouw. Dit is wat dineren bij hen zo uniek maakt!

Hun chef maakt graag gebruik van lokale seizoensproducten, deze zie je dan ook zeker terug bij hun op de kaart. Hun menukaart is samengesteld met internationale gerechten van lokale producten. Een klassieke kaart met veel herkenbare en toch verrassende gerechten. Dat verrassende komt vooral door de intense smaken van hun verse en veelal biologische producten. Hun chef-kok heeft naast zijn interesse in vlees- en visgerechten dan ook een grote passie voor groente. Met een mooi glas wijn en goed gezelschap zijn alle ingrediënten aanwezig om fijn te genieten in het Waag gebouw vol geschiedenis!

Sinds mei dit jaar hebben zij ook nog eens een geheel nieuw terras. Een kopje koffie, drankje en hapje hier nuttigen is zeker de moeite waard, en ze heten jullie dan ook graag welkom!

Locatie

Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam
T: +31204227772
E: info@indewaag.nl