De Kruidfabriek by LUTE - Taste of Amsterdam

De Kruidfabriek by LUTE is ready to spice things up!

Peter en Marieke Lute hebben in ruim 16 jaar een mooie naam opgebouwd. Naast de Kruidfabriek (dat in 2016 werd verbouwd na 14 jaar Lute restaurant), bestaat LUTE nu uit ARC. in Amsterdam, Explore de evenementenlocatie in Muiden, Soundbites boven de entree van Ziggo Dome en On 5th op de 5e verdieping in de Johan Cruijff ArenA.

Samen met zijn team werkt Peter zoveel mogelijk met duurzame producten van Nederlandse bodem om bewuster om te gaan met de omgeving. Hij legt meer aandacht op de natuur en combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas.

Bij de Kruidfabriek kun je authentieke, creatieve en betaalbare gerechten verwachten met een rauwe elegantie gemaakt met producten van dichtbij huis. Het team staat hier onder leiding van chef kok Tim Buis die al vele jaren met Peter heeft samengewerkt en zijn eigen creatieve invulling geeft aan de gerechten.

Dus of je een heerlijke middag of avond wil genieten van de mooiste gerechten, een knallend feest wil geven, een zakelijke presentatie moet geven of een goede hap wil eten voorafgaand aan een wedstrijd of concert, bij LUTE kan het allemaal.

Locatie

De Kruidfabriek by Lute
De Oude Molen 5
1184 VW Amstelveen
T: 020 472 2462