Smokey Goodness - Taste of Amsterdam

Een echte BBQ-beleving bij Smokey Goodness!

Barbecuee╠łn met Smokey Goodness is pure beleving. Hun grote in het oog springende smokers en BBQ’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Smokey Goodness is fan van de ‘rough kitchen’: stoere mannen en vrouwen, open vuur, grote stukken duurzaam vlees, vis, kraakverse groenten en een hoop spektakel.

Hun innovatieve in 2010 opgerichte concept is trotse winnaar van de Columbus Trophy, een Europese erkenning voor onderscheidende horecaondernemingen met lef, en mag zich vanaf 2014 World Champion Whole Hog Barbecue noemen. Samen met een team vakkundige culinaire pyromanen verzorgen zij smaakmakende catering voor zowel grote evenementen en festivals als kleine exclusieve trouwerijen en feesten.

Smokey Goodness is 100% hout & houtskool gestookt en BBQ’t volgens de ambachtelijke methode uit de Southern States van Amerika. De BBQ specialiteiten worden ambachtelijk gegrild of warmgerookt op smokers, soms tot wel zestien uur. Maar no worries, daar hoef je niet op te wachten. Groenten, vis en vlees, alles geven ze een onvervalste BBQ smaak door met vuur en rook hun gerechten de echte smokey signature te geven.

Locatie

Schieweg 15D
2627 AN Delft
T: +31 6 28283066
E:info@smokeygoodness.nl