Super Lyan - Taste of Amsterdam

Super Lyan: "De neighbourhood hang-out voor elk moment van de dag."

Super Lyan is een all-day bar waar je wakker kunt worden met een kop koffie en een vegan donut, rustig kunt werken met een perfect gebrouwen thee, maar ook kunt kiezen voor eigenzinnige cocktails. Uniek voor Nederland zijn de twee cocktails van de tap, maar je kunt ook kiezen voor een van de andere originele creaties van de cocktailkaart of je bestelt gewoon een goed glas wijn of bier. Het herinterpreteren van het bekende is leidend en de basis voor elk menu item waarbij de ondertoon altijd uitdagend en speels is.

Naast de diverse drankjes serveert Super Lyan ook kleine, gemakkelijke gerechten gedurende de hele dag. De boventoon in het menu wordt gevoerd door verrassende versies van bekende gerechten waarbij verscheidene keukens- en kookstijlen nonchalant worden gemengd.

Super Lyan bestaat uit drie verbonden ruimtes; de Super Lyan living room, de Super Lyan garden en de Super Lyan bar. De wereldberoemde ontwerper Jacu Strauss en zijn team zijn verantwoordelijk voor het ontwerp dat verschillende vormen en speelse, snoepkleurige elementen bevat die hinten naar de optimistische jaren ‘50.

Locatie

Nieuwezijds Voorburgwal 3
1012 RC Amsterdam
E: super@superlyan.com