The Avocado Show - Taste of Amsterdam

Fan van avocado? Ga langs bij The Avocado Show!

The Avocado Show To Go serveert Pretty Healthy Food gemaakt van liefde en duurzame avocado’s. Elk gerecht & drankje kan afgehaald en bezorgd worden, en maakt het makkelijker om van het leven te genieten on the go. De werelds favoriete superfruit is niet alleen heel voedzaam, maar ook erg veelzijdig. Dit creëert eindeloze mogelijkheden voor warme en koude, zoete en hartige en klassieke of moderne gerechten.

Samen met hun partner Puur catering combineren de chefs van The Avocado Show fantastische smaken en stijl keuzes in alle gerechten, die de hele dag beschikbaar zijn voor take away en delivery via Uber Eats.

Natuurlijk kun je ook gewoon genieten op hun comfy roze bank of in het zonnetje op het terras bij de Willemsparkweg. Ze serveren heerlijke poké bowls, verkrijgbaar met zalm, kip & truffel of vegan toppings. En een brede selectie aan lekkere broodjes, gezonde salades, kleurrijke pizza’s en goed gevulde zoete aardappels. Net als verse sappen, smoothies, koffie, thee en koude drankjes.

Locatie

Willemsparkweg 152-H
1071 HS Amsterdam
T: 088-2862236
E: info@theavocadoshow.com