The Butcher on Wheels - Taste of Amsterdam

Op zijn eerste locatie aan de Albert Cuypstraat 129 in Amsterdam groeide The Butcher tot een internationaal geliefd foodconcept. Zoals het een waar “Butcher” betaamt, krijgt in de high-end burgerbar elk aspect de aandacht die hij verdient; van de juiste mix van kruiden en de beste Aberdeen Angus beef burger tot de geheime Butcher-saus en het kenmerkende broodje. The Butcher serveert constant burgers van de beste kwaliteit. And it’s bloody delicious.

Vanaf 2016 verspreidt The Butcher on Wheels zijn burgers ook door de rest van Nederland met een strakke, glimmend zwarte foodtruck. Door het hele land serveert The Butcher on Wheels de beroemde Angus beef burgers. Daarnaast gaan de “Silence of the Lamb”, “The Butcher’s Wife Favourite” kipburger, de “Codfather” fish & chips en “The Veggie Delight” mee op reis met het Amsterdamse burgerfenomeen.

Met The Butcher on Wheels ontwaakt de globetrotter in The Butcher. De reizende burgerbar toert door de hoofdstad om elke week op een andere locatie de ultieme burgers te bereiden. The Butcher on Wheels is daarnaast prominent aanwezig op nationaal gerenommeerde, culinaire evenementen en bekende festivals door het hele land, en zal daarom ook zeker op Taste te zien zijn dit jaar!

Locatie

Albert Cuypstraat 129
1072 CS Amsterdam
T: +31 (0) 204 707 875
E: info@the-butcher.com