The Gaia - Taste of Amsterdam

Laat je meenemen op culinaire reis rond de Middellandse Zee!

The Gaia (Goddess of the Earth) is een eigentijds levendig restaurant, lounge & bar. Gelegen in het NH Schiller, midden in het hart van Amsterdam op het Rembrandtplein. Deze culinaire hotspot biedt een moderne mediterrane keuken met een breed scala aan wijnen, cocktails en loungemuziek.

Chef-kok Ayt Erdogan neemt je mee op een culinaire reis rond de Middellandse Zee. Het menu van The Gaia is gebaseerd op de Ayurvedische elementen ‘Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water’ en is geïnspireerd door ‘East meets West‘. De spectaculaire gerechten van Chef Ayt hebben een typisch mediterrane smaak, met invloeden uit het Midden-Oosten getransformeerd in een eigentijdse look. Traditionele Franse technieken worden gecombineerd met Ottomaanse kruiden en elk gerecht zal je verrassen in smaak en presentatie! 

Naast geweldige gerechten, biedt The Gaia ook nog eens indrukwekkende cocktails met invloeden uit het Midden-Oosten, zoals de ‘Sahara Desert’ met Highland Park-whisky en bloedsinaasappel of probeer de ‘1001 Arabische nachten & de verfrissende’ Floral fizz ‘. Ook biedt The Gaia een selectie aan heerlijke mocktails zoals de ‘Virgin Spice’ met Marrokaanse munt en basilicum. 

Het perfecte recept voor een heerlijk avondje uit!

Locatie

Rembrandtplein 26
1017 CV Amsterdam
E: goddess@thegaia.nl