The Harbour Club - Taste of Amsterdam

Of je nu in Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Rotterdam of Vinkeveen bent, elke locatie biedt een fine dining en sprankelende sfeer.

Alle restaurants van The Harbour Club zijn gevestigd op unieke locaties. De restaurants hebben internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon goed eten.

Met duidelijke roots in de haven, werkt The Harbour Club met verse vis, die veelal dezelfde dag nog is gevangen. Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg voor The Harbour Club! In het restaurant worden hoogwaardige kookkunsten gecombineerd met een tikkeltje eigenwijsheid, maar altijd met oog voor detail. De bereidingen zijn eenvoudig en puur; vlees uit de open Josper grill, zeetong gebakken in roomboter en gegrilde kreeft. Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn ingekocht vanuit Malta. Maar ook voor super verse oesters en fruits de mer is The Harbour Club the place to be.

Vleesliefhebbers kunnen genieten van de exclusieve Dry Aged Tomahawk Steak en Wagyu beef waarmee chef Melchor bij The Harbour Club Amsterdam Oost in 2018 een award won!

Let’s meat at Taste 2020!

Locatie

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
T: 020-767 0421
E: amsterdam@theharbourclub.nl