The Traveller - Taste of Amsterdam

In het najaar van 2019 opent het nieuwe wereldse restaurant, The Traveller, in Amsterdam Zuidoost!

In het najaar van 2019 zal The Traveller, een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, neerstrijken in het groene hart van de campus van ING te Amsterdam Zuidoost.

Voor Michiel Deenik is dit zijn 3e restaurant. Hij gaat dit avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort. Hierbij zal Michiel zich bezighouden met de culinaire invulling, Neal neemt de dagelijkse operatie en leiding op zich en Jeroen zal vooral een financieel administratieve rol hebben.

Het menu van The Traveller is avontuurlijk, met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Daarbij is het bedienend- en keukenpersoneel internationaal, wat nog meer bijdraagt aan die authentieke smaakbeleving.

Locatie

Bijlmerdreef 108
1102 CT Amsterdam