Sponsor mogelijkheden - Taste of Amsterdam

Word onderdeel van Taste!

Taste Festivals zijn inmiddels een begrip geworden onder de foodies, en niet alleen in Nederland. Taste heeft in maar liefst 18 verschillende steden edities, van Londen tot Sydney, Kaapstad tot Dubai en meer. Met dit wereldse bereik is Taste een vertrouwd, internationaal herkend evenement dat zijn beloften na blijft komen. Taste Festivals zijn evenementen van wereldklasse die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om betrokken en geïnformeerde consumenten te ontmoeten.

Heel culinair en foodminnend Nederland komt Taste jaarlijks bezoeken. Gerenommeerde merken zijn ieder jaar weer van de partij en nieuwe merken gebruiken het evenement vooral als springplank en zien het evenement vaak als een manier om marketresearch te plegen.

Sponsoring is in verschillende vormen mogelijk. Van hoofdsponsor tot sponsor van één van de theaters, tot productsponsor. Afhankelijk van wat jullie als partij voor doel hebben. We kunnen in ieder geval veel zichtbaarheid bieden tijdens het evenement, maar vooral ook zichtbaarheid voor en na het evenement door onze uitgebreide marketingcampagne.

De festival setting waarin Taste plaatsvindt en het publiek bestaande uit veel foodprofessionals en foodies, maakt Taste voor veel deelnemers een interessante  optie om aan deel te nemen!

Interesse om sponsor van Taste of Amsterdam te worden? Neem contact op met ons team door een mailtje te sturen naar jeroen@sls.nl.

Belangrijkste Voordelen:

  • Exposure
  • Bereik een ongeëvenaard foodie publiek met een grote interesse in het beste van het beste
  • Plegen van marketing research
  • Verbeteren van jouw relaties en genereer verkoopkansen
  • Lead Generation
  • Merkpositionering