Standaard Tickets - Taste of Amsterdam

Wij hopen van harte jullie weer te kunnen ontvangen in het Amstelpark dit jaar. Jullie heerlijke gerechten en drankjes serveren, uitnodigen voor het bijwonen van demonstraties, tastings en workshops….. Onze restaurants kunnen straks weer open gaan en zullen zeker de tijd nodig hebben om weer goed te gaan draaien, maar desalniettemin geven we de hoop niet op en zijn we ons achter de schermen aan het voorbereiden…. Volledige zekerheid hebben we nog niet; de afgelopen 2 jaren hebben bewezen dat veel dingen anders kunnen lopen dan we konden verwachten, maar we gaan voor een mooi en lang weekend begin juni met jullie!

Ook als we creatief moeten zijn qua opzet en in aangepaste vorm (binnen de richtlijnen) terug mogen komen, dan gaan we daarvoor.

Fans die tickets hebben gekocht voor de editie 2020 hoeven geen nieuwe tickets te kopen. Die blijven gewoon staan voor 2022!

 

Volgens mij zijn wij niet de enige die zeggen dat we allemaal weer klaar zijn voor een fantastisch leuk evenement waarbij je lekker kan eten, drinken en dansen! We gaan voor onze 12e editie van ons mooie restaurantfestival in 2022. Vier dagen vol lekker eten, heerlijke drankjes, leuke activiteiten om te doen en het ontmoeten van de beste chefs. Met meer dan 25 restaurants, 100+ signature dishes, tastings, muziek en nog veel meer is Taste weer het culinaire hoogtepunt van jouw jaar.

Kom een cocktail, speciaal biertje of een goed glas wijn met ons drinken en dans door het park op de lekkerste deuntjes! Ben jij erbij?

Tickets voor Taste
Tickets voor Taste of Amsterdam 2022 zijn binnenkort beschikbaar.

DAG PRIJS OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 3 juni €15,00 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag 4 juni €15,00 12.00 – 23.00 uur
Zondag 5 juni €15,00 12.00 – 23.00 uur
Maandag 6 juni €15,00 12.00 – 22.00 uur

*Tickets aan de deur zullen een prijs hebben van €17,50, dus koop je kaartje alvast in de voorverkoop! Kids t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Registreren en legitimatie verplicht! Er zijn geen bijkomende administratiekosten bij het kopen van kaartje online.

Dit jaar werken wij weer met Pin-Only!
Door alle positieve reacties werken wij volgend jaar ook weer met het Pin-Only systeem! Dus je kan overal pinnen! Yes! Heb je cash? No worries, er zullen mooie cashcards te krijgen zijn die jij kan opladen met jouw cash geld.

Zodra bekend, wordt de restaurant line-up bekend gemaakt, de heerlijke menu’s die je kan uitproberen en welke nationale en internationale chefs er allemaal komen koken.