Standaard Tickets - Taste of Amsterdam

Wij hopen van harte jullie weer te kunnen ontvangen in het Amstelpark komend jaar. Jullie heerlijke gerechten en drankjes serveren, uitnodigen voor het bijwonen van demonstraties, tastings en workshops….. Onze restaurants zijn weer open gaan en hebben zeker nog de tijd nodig om weer goed te gaan draaien, daarom hebben we besloten om voor 2023 weer vol voor voor een nieuwe Taste Editie te gaan!

In 2023 gaan we weer vol voor een fantastisch leuk evenement waarbij je lekker kan eten, drinken en dansen! Het wordt een mooie 12e editie van ons mooie restaurantfestival: vier dagen vol lekker eten, heerlijke drankjes, leuke activiteiten om te doen en het ontmoeten van de beste chefs. Met meer dan 25 restaurants, 100+ signature dishes, tastings, muziek en nog veel meer wordt Taste weer het culinaire hoogtepunt van jouw Coronavrije-jaar.

Kom een cocktail, speciaal biertje of een goed glas wijn met ons drinken en dans door het park op de lekkerste deuntjes! Ben jij erbij?

Tickets voor Taste
Tickets voor Taste of Amsterdam 2022 zijn binnenkort beschikbaar.

DAG PRIJS OPENINGSTIJDEN
Vrijdag €15,00 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag €15,00 12.00 – 23.00 uur
Zondag €15,00 12.00 – 23.00 uur
Maandag €15,00 12.00 – 22.00 uur

*Tickets aan de deur zullen een prijs hebben van €19,50, dus koop je kaartje alvast in de voorverkoop! Kids t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Registreren en legitimatie verplicht! Er zijn geen bijkomende administratiekosten bij het kopen van kaartje online.

Komende editie werken wij weer met Pin-Only!
Door alle positieve reacties werken wij volgend jaar ook weer met het Pin-Only systeem! Dus je kan overal pinnen! Yes! Heb je cash? No worries, er zullen mooie cashcards te krijgen zijn die jij kan opladen met jouw cash geld.

Zodra bekend, wordt de restaurant line-up bekend gemaakt, de heerlijke menu’s die je kan uitproberen en welke nationale en internationale chefs er allemaal komen koken.