Standaard Tickets - Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam wordt verplaatst naar 2021! 

Vol enthousiasme en met een tomeloze inzet hebben wij de afgelopen maanden gewerkt om Taste of Amsterdam te kunnen laten plaatsvinden. Echter moeten wij helaas het besluit nemen om Taste of Amsterdam niet door te laten gaan in 2020.

We hebben afgelopen vrijdag te maken gekregen met afzeggingen van twee grote deelnemers die reeds hadden getekend voor hun aanwezigheid op Taste of Amsterdam. Dit als gevolg van de economische situatie waarin deze deelnemers zich momenteel begeven. Dit tezamen met signalen dat er wellicht strengere maatregelen in de maak zijn, zorgt voor onrust en onzekerheid.

Het wegvallen van deze voor ons belangrijke deelnemers gepaard met de hogere kosten die wij moeten maken vanwege de Corona maatregelen die worden gesteld vanuit de overheid en Gemeente Amsterdam, maken het dit jaar onmogelijk om Taste of Amsterdam te organiseren.

Om deze redenen moeten wij de keuze maken om dit jaar geen Taste of Amsterdam te organiseren. Dat is een voor ons pijnlijke constatering.

Wij gaan ervan uit dat de situatie volgend jaar anders is en dat wij in 2021 onze twaalfde editie van het evenement gaan neerzetten, zoals jullie van ons gewend zijn. Daar gaan wij alles aan doen!

Het spijt ons zeer dat het ons niet is gelukt om Taste te kunnen laten plaatsvinden. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en medeleven. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen in een Coronavrije tijd.

Liefs,

Team Taste of Amsterdam

*Heb jij een kaartje gekocht voor Taste? Dan heb je een mail van ons ontvangen met opties wat je met je ticket kan doen.