Standaard Tickets - Taste of Amsterdam

Lieve Taste fans. We hebben droevig nieuws……. Wij hadden jullie zo graag weer willen ontvangen in ons Amstelpark dit jaar. Jullie heerlijke gerechten  en drankjes geserveerd. Jullie uitgenodigd voor het bijwonen van demonstraties, tastings en workshops….. Helaas. Onze restaurants kunnen straks weer open gaan, maar hebben de tijd nodig om weer goed te gaan draaien. Aanwezigheid op ons evenement is nog te vroeg. De restaurants vormen de “backbone” van ons evenement. We gaan ons evenement niet omturnen in een foodtruck evenement (met alle respect voor de leuke foodtruck evenementen die er zijn), omdat wij nu eenmaal een restaurantfestival zijn.

Bezoek, zodra het weer kan, onze Amsterdamse restaurants. Restaurants in Amsterdam hebben het dubbel zo zwaar, aangezien vooral Amsterdam te maken heeft met de toeristen die Amsterdam op het moment niet bezoeken. Laten we ze in deze tijd massaal ondersteunen!

Fans die tickets hebben gekocht voor de editie 2020 hoeven geen nieuwe tickets te kopen. Die blijven gewoon staan voor 2022!

Volgens mij zijn wij niet de enige die zeggen dat we allemaal weer klaar zijn voor een fantastisch leuk evenement waarbij je lekker kan eten, drinken en dansen!

We gaan voor onze 12e editie van ons mooie restaurantfestival in 2022. Vier dagen vol lekker eten, heerlijke drankjes, leuke activiteiten om te doen en het ontmoeten van de beste chefs. Met meer dan 25 restaurants, 100+ signature dishes, tastings, muziek en nog veel meer is Taste weer het culinaire hoogtepunt van jouw jaar.

Kom een cocktail, speciaal biertje of een goed glas wijn met ons drinken en dans door het park op de lekkerste deuntjes! Ben jij erbij?

Tickets voor Taste
Tickets voor Taste of Amsterdam 2022 zijn binnenkort beschikbaar.

DAG PRIJS OPENINGSTIJDEN
Donderdag 2 juni €15,00 15.00 – 23.00 uur
Vrijdag 3 juni €15,00 14.00 – 23.00 uur
Zaterdag 4 juni €15,00 12.00 – 23.00 uur
Zondag 5 juni €15,00 12.00 – 22.00 uur

*Tickets aan de deur zullen een prijs hebben van €17,50, dus koop je kaartje alvast in de voorverkoop! Kids t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Registreren en legitimatie verplicht! Er zijn geen bijkomende administratiekosten bij het kopen van kaartje online!

Dit jaar werken wij weer met Pin-Only!
Door alle positieve reacties werken wij volgend jaar ook weer met het Pin-Only systeem! Dus je kan overal pinnen! Yes! Heb je cash? No worries, er zullen mooie cashcards te krijgen zijn die jij kan opladen met jouw cash geld.

De restaurant line-up wordt in februari bekend gemaakt, de heerlijke menu’s die je kan uitproberen en welke nationale en internationale chefs er allemaal komen koken.