Gulpener Brouwerij

Gulpener Brouwerij is dit jaar als officiele partner van Taste te vinden in het Amstelpark! 

Gulpener Brouwerij is een vrij en onafhankelijk familiebedrijf, sinds 1825. Daarom noemen ons graag de Vrije Brouwer.  We zijn vrij om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. We hebben de vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze bieren.

We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we onze bieren met water uit eigen bronnen, wordt de hop verbouwd bij hopboer Roger die een dorp verderop woont en komt ook onze gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt onze ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het meest Nederlandse bier van het land.

De vrijheid die wij voelen, willen we niet voor ons zelf houden. Die vrijheid willen we delen in het Gulpener BrouwLokaal, het Huis van De Vrije Brouwer. We hebben een deel van de oude brouwerij verbouwd tot het BrouwLokaal wat het nu is. Inclusief een Microbrouwerij waar wij kunnen experimenteren en jij je eigen bier kan komen brouwen, een Smaakbibliotheek waar meer dan 100 bierstijlen uit binnen- en buitenland te proeven zijn, een Studielab waar biercursussen worden gegeven. In het Biertheater ontvangen we onze gasten die komen voor een rondleiding en in de Bierwinkel vind je naast onze bieren ook artikelen om thuis zelf bier mee te brouwen én, het geheim van iedere brouwer, onze levende gist. Natuurlijk is het BrouwLokaal niet compleet zonder een Eetcafé waar volgens het 25-miles principe gekookt wordt en een Hoptuin, waar het in de zomer heerlijk toeven is.

Dankzij ons nieuwe BrouwLokaal is iedereen, meer dan ooit, van harte welkom bij Gulpener .Contactgegevens
Gulpener Brouwerij
Rijksweg 16
6271 AE Gulpen
Tel.: +31 43-4507575

Website: www.gulpener.nl
Email: info@gulpener.nl