Wat kun jij doen? - Taste of Amsterdam

Wat kun jij doen?

De lichten uitdoen, minder vlees eten, het afval scheiden, korter douchen en de plastic tasjes inruilen voor de katoenen tasjes… het is al bijna vanzelfsprekend geworden. Nu gaan we nog een stapje verder en vragen we je om tijdens Taste of Amsterdam mee te helpen aan een duurzamer festival. Doe je mee, voor Amsterdam?

1. Fietsen is gezond
Pak in plaats van je auto of scooter gewoon lekker de fiets of maak gebruik van de Noord/Zuid metrolijn die uitkomt bij RAI-Amstelpark. Hoe dichtbij wil je komen? Dit voorkomt onnodige CO2 uitstoot en bespaart je parkeerkosten. Zo kun je in plaats daarvan nog een wijntje extra drinken.

2.Taste wil scheiden
Wij doen ons uiterste best om plastic op het evenement te vermijden. We gebruiken geen onnodige rietjes of plasticcups en ons bestek en borden wordt gemaakt van palmbladeren. Het enige wat rest is na gebruik alles in de juiste prullenbak te gooien en daar hebben we jóú bij nodig. Glas in de glasbakken, het overige afval in de restafvalbak en het plastic: dat lekker thuis laten!

3. Printen is zó verleden tijd
Wij bij Taste gaan gewoon mee met de technologische trends van nu dus kun je bij ons je ticket laten scannen vanaf je mobiel. Zo raak je niet alleen je ticket minder snel kwijt, maar produceren we ook minder nog afval samen en sparen we een paar bomen van de ondergang!

Voordelen van een fiets